Januari 2017


Målandet går upp och ner. En del dagar rusar tigrarna in och ibland är det betydligt tamare. Tigerdagarna är egentligen de bra dagarna.
Nu målar jag inför utställningen på Galleri Hedvig med vernissage den 4 mars. Och har även huvudet fullt av tankar inför ”Speglingar”, utställningen i Varberg framåt sommaren. De tre verk jag har valt ur Hallands konstsamling som jag ska spegla, sitter som fotografier på min ateljé vägg och jag möter de varje dag. Tankar och känslor blandas och förhoppningsvis kommer det fram ur mitt målande.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Catarina Sandström » Januari 2018:  ”Eva, ännu en underbar bild! Ja just det, magisk...! Lycka till med utställningen..”

  • Catarina Sandström » September:  ”Eva, vilken fantastisk bild, här behövs inte mer dynamik eller rörelser. Tigrarn..”

  • Charlotta Björnulfson »        :  ”Mycket skönhet, mycket mörker. Glädje, allvar, smärta, sorg och lycka. Jag kan t..”

  • Karin Kadefors »        Månads-blogg:  ”Vilken fin sida! Kul att få följa ditt arbete. Ser fram emot kommande utställnin..”

  • gunilla qvarsebo »        Månads-blogg:  ”Har tittat på de 16 bilder du visar. Så mycket vackert och tänkvärt. Kram ”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln